KONYA / EREĞLİ - Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu

Eyl

Okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan İlköğretim Haftası programı coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okul müdürümüz Ömer Atilla Tezcan koordinatörlüğünde Cazibe Torun öğretmenimizin hazırladığı 2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Dergimiz basılmıştır. Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda ilk gün, ilk zil, ilk dersler...

Çocuklarımız ve bizler yeni eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hepimiz için hayırlı olsun.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle  kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri çok çalıştılar,çok yoruldular.Verdikleri emeklerin karşılığını hazırladıkları programı coşkuyla kutlayarak aldılar. Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu olarak programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür eder; öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarının da başarıyla devam etmesini dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 108. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanımızı savunan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Çanakkale'yi destan kılan milletimizin tüm zaferleri kutlu olsun.

Mrt

TÜRK KIZILAY'IN GÖREVİ NEDİR?

Kızılay ihtiyaç anında dayanışmanın, ıstırap anından şefkatin, farklılıklar karşısında hoşgörünün, savaşın en kızgın anından insancıllığın, merhametin, tarafsızlığın ve barışın simgesidir.
Kızılay haftası 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda her yıl kutlanmaktadır.

Türk Kızılay'ın görevi; uluslararası hayır kuruluşu niteliği ile savaşta ve barışta, yararlananlardan hiçbir bedel almadan ve karşılık beklemeden, amacına uygun ve gönüllülük anlayışına göre ürettiği hizmetler ve yaptığı faaliyetlerdir.

Okulumuz Anasınıfı Öğretmeni Meryem Öztaş ve öğrencilerimizin Kızılay Haftası münasebetiyle yapmış olduğu etkinlik görsellerimiz ektedir. Emekleri için teşekkür ederiz

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimize temizlik alışkanlığı kazandırmak amacıyla hazırlamış olduğumuz '' Sınıflar Temizlikte Yarışıyor'' projesi uygulanmaya başladı. Okulumuzda her gün sırayla belirlenen sınıflarımız ile okulumuzun bahçesini temizliyoruz. Sınıflarımızda da aynı düzen ve temizlik çalışmaları planlanıp uygulanmaktadır. Haftalık olarak yapılan en temiz sınıf değerlendirmesinde 4/A sınıfımız en temiz sınıf seçildi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz

Ekm

Eyl

Velilerimize okulumuz Rehber Öğretmenleri Özlem Arslan ve Rahime Sevin Dönmez tarafından Okula Uyum Süreci ve Okul Kuralları ile ilgili  14.09.2022 Perşembe günü 10.00 da konferans salonunda seminer yapıldı. Seminerimizde aşağıdaki konulara değinildi.

1. Okula Uyum ( Oryantasyon) Nedir ?
  2. Öğrencilerin Uyum Sorununun Belirtileri
  3. Okula Alışma Sürecini Güçleştiren Nedenler
  4. Okula Alışma Sürecinde Kullanılan Yanlış İfadeler
  5. Ebeveynler Neler Yapmalı?