KONYA / EREĞLİ - Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu

Mrt

Yerel yöbetimle gezisi kapsamında 3-E sınıfı, öğretmenleri Fatma Delen Tokmak rehberliğinde Ereğli Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Oprukçu'yu makamında ziyaret ettiler ve yerel yönetimler hakkında bilgi edindiler.

Mrt

Okulumuzu ilkokuldan 1-D sınıfı öğrencisi Simay Turan , ortaokuldan 5-B sınıfı öğrencisi İdil Ercan temsil edecek. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Kültürel miraslarımızdan dokuma halı, kilim, bakır aksesuarlar, ve kültürümüzü yansıtan yöresel kıyafetlerin; geleceğimiz olan çocuklara tanıtımı yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz..

Mrt

Okulumuz rehber öğretmenlerinin düzenlemiş olduğu Velilerle Kitap Okuma programının ilk değerlendirmesi yapıldı.Okuduğumuz " Geliştiren Anne Baba " kitabının hayatımıza katkıları ile ilgili istişarede bulunduk.Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okumuzdaki 32 derslik ,idare odalari, mescid ,rehberlik servisi odaları,destek eğitim odasınin tadilat ve iç cephe boyaları yapılmış olup ve tüm tuvaletlerin lavabo ve muslukları aç kapa musluklarla değiştirilerek 2. Döneme hazır hale getirilmiştir.

Emeklerinden dolayı başta Okul Müdürü Ömer Atilla Tezcan'a ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda yürütülen 'Little Stars Shinning Books' adlı eTwinning projesi ile öğrencilerimiz  avatarlarını yaptılar. Kendi sınıflarını oluşturdular.

Ara

Okulumuzda Little Stars Shinning Books adlı eTwinning projesi yürütülmektedir. Türkiye, Polonya, İtalya , Portekiz, Romanya, Macaristan ortaklığı ile yürütülen proje ile ortaklar masal kahramanları vasıtasıyla kendi kültürlerini tanıtacak ve farklı kültürleri tanıma imkanı bulacaktır. Kitapların büyülü dünyasına yolculuk yaparken web 2.0 araçlarını kullanmayı öğrenerek dijital yetkinliklerini geliştirecek aynı zamanda güvenli internet kullanmayı öğrenecektir.

Eyl

"15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz" anısına öğrencilerimizin günün anlam ve önemini anlayabilmeleri amacıyla bir tören gerçekleştirdik.

Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.